Om Oss

Vi har framtidens ljud och teknik för Bilen-Hemmet-Kontoret!

Hos oss hittar du det där lilla extra som inte finns hos stormarknader. Vi och våra kunder är mångfaldiga mästare i billjud och ljudtryck världen över. Vi har fler världsrekord i ljudtryck (SPL) än någon annan tillverkare. Under 2000-talet har våra fabrikat tagit flest VM titlar av alla fabrikat. Under 2008-2012 tog vi även flera EM titlar i EMMA (välljud-sound quality).

Den kunskapen och erfarenheten av framgångarna har vi tillgodogjort oss, och använder i vårt dagliga jobb på Soundpressure. Resultatet är unika produkter av absolut högsta kvalitet till ett attraktivt pris. Eftersom vi inte säljer genom vanliga butiker, så sparar vi ett led och kan på så vis pressa priserna ytterligare. Detta gör att du får ut mycket mer produkt för varje krona du handlar för, och slipper betala för annonser, marknadsföring och distribution som annars måste läggas på priset.

Vi har bl.a.

Bilstereo-Högtalare-Slutsteg-Processorer med direktimport från USA och Asien.
Audio Control - Mountlake,Seattle, USA
Dynavin - Tyskland
i-sotec - Tyskland
Huvudenheter enkel och dubbel DIN.
Dynavin modellanpassade multimediaenheter till bl.a. AUDI-BMW-MB-VW-FORD-FIAT-HYUNDAI-OPEL-PEUGEOT-PORSCHE
Modellanpassade multimedia från våra övriga leverantörer finns även till: BUICK-CHEVROLET-CHRYSLER-CITROEN-FIAT-FORD-GMC-HONDA-HYUNDAI-HUMMER-KIA-LAND ROVER-MAZDA-MG7-MITSUBISHI-NISSAN-OPEL-PEUGEOT-PORSCHE-RENAULT-ROVER-SEAT-SKODA-SUBARU-SUZUKI-TOYOTA-VOLVO m.fl.
Hembiosystem direktimport från Acoustech, Audio Control, Bohlender&Graebener.
Subwoofers från Acoustech, Bohlender&Graebener.

Dessutom har vi samarbete med andra leverantörer på receivers, projektorer och annan utrustning för att kunna erbjuda färdiga lösningar. Du kan handla bekvämt räntefritt 3-36 månader med 30-100 tkr kredit. Du handlar bekvämt i vår nya webshop och betalar med kort eller bankbetalning, alternativt postförskott. Vår verkstad/montering: Vi har ett nätverk med bra montörer/verkstäder runtom i Sverige som kan utföra installationer av Bilstereo, Multimedia, Backkameror. Vi projekterar och säljer ljud och bildsystem även till båtar och husbilar.

Vi har varit verksamma sedan 1996, och du handlar enkelt och bekvämt av oss i vår webshop eller via våra återförsäljare. Tack för att du läser detta och välkommen till framtidens ljud och teknik

Soundpressure "Where Innovation Starts"

Hälsningar Ted Bejner, grundare av Soundpressure Europe AB (est. 1996)